Kuvaus

Hyvin varusteltu 4-6 hengen talviasuttava huvila kivenheiton päässä Tenon parhaista kalastuspaikoista. Huvila sijaitsee idyllisen Dalvadas -kylän reunalla, josta upeat näkymät Tenolle ja mahtavat retkeilykohteet ympäristön luontoon. Kylästä myös hyvät reitit Paistunturin erämaa-alueelle. Ei lemmikkejä.

Paikka on Tenon kuuluisien lohipaikkojen läheisyydessä, mm perhomiesten tuntema Dálvadas -suvanto ja -koski. Soutukalastaja voi kysyä veneen vuokrausta kylässä olevalta toimijalta. Pyydä yhteytietoja. Autolla Ivalosta suorin reitti Kaamasesta Karigasniemeen, josta Utsjoelle menevää tietä 54 kilometriä.

Perustiedot

Rakennusala 80 m², asuinala 64 m²
tupakeittiö
oleskelutila
1 makuuhuone + parvi
sauna, kylpyhuone, wc

Varustelu

Tupakeittiössä on sähköhella, jääkaappi, pakastin, kahvin- ja vedenkeitin sekä astiasto ja ruoanlaittovälineet. Takkaleivinuuni, puuhella ja tv. Pesuhuoneessa suihku ja pyykinpesukone. Vilvoitteluterassi, ulkovarasto ja puuliiteri. Polttopuut ja ulkogrillin käyttö sisältyvät hintaan. Vuokralaiset siivoavat mökin itse lähtiessään. Autolla pääsee pihaan.

Sijainti

Tenontie 5056, 99980 Utsjoki
Etäisyyksiä mökiltä
– Ruokakaupat ja Alko Karigasniemi 54 km
– Utsjoen kirkonkylä 50 km
– Ivalon lentokenttä 200 km
– Norjan Karasjok 70km


Vuokra-aika lohestusaikana maanantaista maanantaihin, lyhyemmät ajat sovittavissa erikseen.

Varaus- ja peruutusehdot

  1. Varauksen tekijän tulee olla täysi-ikäinen ja antaa varausta tehdessään omat henkilötiedot (yrityksen tiedot).
  2. Varaus vahvistetaan maksamalla varausmaksu 20 % mökin vuokrasta
  3. Loppumaksu tulee suorittaa 2 viikkoa ennen vuokra-ajan alkamista.
  4. Jos asiakas peruuttaa varauksen, ei ennakkomaksua palauteta. Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan. Ylivoimaisen esteen  (force majeure) sattuessa, asiakkaalla on mahdollista saada koko summa takaisin.